Lewis Hamilton is verrast dat Ferrari niet kon meestrijden voor de pole positie. Iedereen had in Canada een sterk Ferrari verwacht omdat het team normaal goed presteert op snelle circuits. Toch konden ze tot nu toe op geen enkel moment mee met de McLarens.

Ik was verrast, Zei Hamilton. Op het einde van de derde oefensessie was het duidelijk dat Ferrari wat tijd had gevonden en dat we dus geen herhaling zouden krijgen van Monaco. Dat was echt een uniek circuit en ze leken hier altijd vrij sterk te presteren.

We waren ook enorm verrast over onze snelheid. De verbeteringen die we hebben aangebracht hebben daarvoor gezorgd. Ik denk dat [Ferrari] nog steeds vrij sterk staat. Ze lijken snel over de lange afstand. Ze zijn beter dan de meeste teams dus hebben we nog wel wat werk te doen.

Fernando Alonso verwacht ook dat Ferrari vanavond beter voor de dag zal komen dan gisteren. Felipe Massa denkt dat hij misschien een andere strategie heeft dan McLaren. Hij hoopt dat Ferrari daardoor toch nog wat kan goed maken.

We moeten morgen aan de punten denken en er zoveel mogelijk scoren. Het gaat zeker niet makkelijk worden en dit is niet wat we van de kwalificaties verwacht hadden. Misschien zitten we op een andere strategie, of is onze wagen afgesteld op de race.

Hopelijk hebben we een goede strategie maar McLaren was tijdens de kwalificaties zeker een stuk beter.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *