Toyota blijft zeker tot eind 2012 in de Formule 1. Dat heeft Toyota-president John Howett laten weten, die zegt dat er niets van waar is van de berichten dat Toyota binnen twee jaar succesvol moet zijn of het anders stopt met Formule 1.

De geruchten dat wij de sport zouden verlaten zijn altijd ongegrond geweest. zei Howett tegenover Gazetta dello Sport. We hebben het Concorde Agreement getekend tot eind 2012, dus tot die tijd zullen we zeker actief zijn. Het hoofdkwartier in Japan heeft nooit een deadline gesteld dat met het oog op de komende twee jaar.

Eerder zei teambaas Tadashi Yamashina dat het team binnen twee jaar succes moest boeken, maar zegt nu dat zijn woorden verkeerd begrepen werden: Mijn woorden zijn verkeerd begrepen. Het ging niet over een ultimatum dat Toyota stelde, maar over de verlenging van mijn eigen contract.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *