Franz Tost ontkent dat hij via de media zijn twee coureurs aangevallen heeft, zeker na de race afgelopen weekend. Eerder op de dag kwam het bericht in de media dat Liuzzi en Speed niet veel tijd meer zullen doorbrengen bij Toro Rosso, al is dat volgens Tost sterk overdreven. Ik vroeg aan Scott (Speed) waarom hij van de baan was gegaan, verteld Tost aan de Zwitserse krant Blick. Hij glimlachte eens en vroeg waarom zijn pitstop zo lang duurde. Toen draaide hij zich om en stapte weg. Ik tikte op zijn schouder, maar meer ook niet. Ik denk dat je dan zeker niet kunt spreken van een oorlog in de pits hé. Toch ontkent hij niet dat hij ontevreden blijft over beide heren coureurs.

Wat kan ik zeggen… we zijn niet enkel ontevreden over de prestatie op de Nürburgring, maar ook met hun prestaties over het hele kampioenschap.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter