Op 26 november start Ross Brawn aan een nieuw avontuur bij Honda en dat was volgens de Brit geen moeilijke beslissing. Hij koos voor Honda omdat hij een uitdaging wou bij een gemotiveerd team.

Het was niet zo moeilijk om de beslissing te nemen omdat er maar een paar F1 teams zijn die aantrekkelijk overkomen. Ik wou hier ook echt komen werken. Zei hij aan de website van het team.

Vooral de toewijding van Honda sprak me aan. Honda heeft ook een lange geschiedenis in de autosport en ze begrijpen hoe je moet racen. Ze weten hoe moeilijk en uitdagend het is en ze zorgen voor het geld en de mensen die ze nodig hebben om succes te boeken.

Succes hangt niet af van het geld, maar van onze inzet en die van Honda.

Volgens Brawn was Ferrari een te gemakkelijke keuze, iets wat van Honda dit jaar niet gezegd kan worden. Technorati Profile


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter