BMW-Sauber teambaas Mario Theissen heeft er alle vertrouwen in dat zijn team komend seizoen de strijd kan aangaan met Ferrari en McLaren. De Duits-Zwitserse renstal begint in Melbourne aan zijn derde seizoen in de Formule 1.

We zijn er van overtuigd dat de F1.08 weer een grote stap voorwaarts is. aldus Theissen op de officiële website van het team. We zijn er ons van bewust dat het niet gemakkelijk zal worden om ons doel te realiseren. De twee teams voor ons zijn de niet alleen de meest competitieve teams in de Formule 1 , maar beschikken ook over de meeste ervaring. Bovendien zullen zij ook de nodige vooruitgang hebben geboekt met hun nieuwe wagens. We hebben er echter vertrouwen in dat wij van het duel Ferrari-McLaren een driestrijd kunnen maken.

Vorig seizoen eindigde het team, na de diskwalificatie van McLaren, tweede bij de constructeurs.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.