Het gaat het BMW-Sauber team voor de wind, de Duits-Zwitserse renstal staat na drie races op een mooie derde plaats in de constructeursstand. Teambaas Mario Theissen spreekt dan ook van een sterke seizoensstraet en wil graag meer, de Duitser is echter realistich en beseft dat zijn team zich dit jaar vooral moet richten op podiumplaatsen.

Nick Heidfeld behaalde in de eerste drie races van het seizoen een vierde plaats, Theissen is er zich van bewust dat een overwinning nog niet voor meteen is. We hebben een geweldige seizoensstart gemaakt, maar we moeten realistisch blijven. Er is nog steeds een gat tussen ons en Ferrari en McLaren. We zullen natuurlijk niet op onze lauweren rusten, maar het is belangrijk om alles stap voor stap te blijven doen. Het scoren van podiumplaatsen blijft onze prioriteit, maar daarna staat het winnen van onze eerste race op de lijst. zei Theissen aan Autosport.com

Theissen had niet verwacht dat het team in Bahrein zo sterk voor de dag zou komen, vooral de inhaalactie van Heidfeld op Alonso blijft hem bij: Nicks inhaalactie tijdens de GP van Bahrein op Alonso was een fantastsisch moment en ik moet toegeven dat het me ook verbaasde.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!