Ondanks de financiële problemen die Super Aguri heeft, blijft het team zeker in 2008 actief in de Formule 1. Dat wil de Japanse renstal het liefst doen met de huidige rijders, de teamleiding is dit seizoen tevreden over de prestaties Takuma Sato en Anthony Davidson. Het team van Aguri Suzuki presteert boven alle verwachtingen en sprokkelde dit seizoen vier punten, drie meer dan Honda.

We willen doogaan met onze huidige rijders. zei algemeen directeur Daniel Audetto aan Autosport.com. We zijn erg blij met hun prestaties. Anthony heeft zich gedurende het jaar sterk verbeterd. In de kwalificatie was hij altijd al snel en in de races wordt hij steeds beter.Sato heeft tot nu toe een fantastisch seizoen gereden, het is verbazingwekkend om te zien hoe volwassen hij is geworden. Bij de start van iedere race wint hij altijd vier of vijf plaatsen.

 

 

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!