Super Aguri heeft laten weten geïnteresseerd te zijn in de diensten van Midland-coureur Christijan Albers. Dat werd achteraf ook bevestigd door het management van Albers. Ook Honda-testrijder Anthony Davidson is in beeld bij het Japanse team voor een racezitje in 2007.

Albers heeft meerdere opties voor volgend jaar: de Nederlander kan bij Midland blijven en er zijn ook gesprekken met BMW-Sauber. De transfermarkt ligt op dit moment redelijk stil omdat iedereen afwacht wat Michael Schumacher zal gaan doen,volgens Varoisseau. De Duitser maakt pas tijdens de GP van Italië (Monza) zijn toekomstplannen bekend.

Wij nemen dit bod heel serieus. aldus Varossieau, de manager van Albers. We hebben gehoord dat Super Aguri volgend jaar met de auto’s van Honda zal rijden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *