Michael Schumacher wil na Amerika en Frankrijk nu ook in Duitsland winnen, de Ferrari-coureur gaat resoluut voor een hattrick in zijn jacht op de wereldtitel. Schumacher moet winnen in zijn thuisrace om zijn achterstand van 17 punten op WK-leider Fernando Alonso verder te verkleinen.
Ik ben extra gemotiveerd omdat ik thuis ben. In Hockenheim krijg ik altijd veel steun van de fans. Het is voor iedere coureur geweldig om onder dit soort omstandigheden te rijden. aldus de zevenvoudige wereldkampioen. We hebben nu twee overwinningen op rij behaald en het is geen geheim dat we daar nog een overwinning bijwillen. We willen het kampioenschap rood kleuren en Hockenheim is daarbij de volgende stap, de steun van de fans is daarbij onmisbaar.

Of Michael Schumacher voor de tweede keer zijn thuisrace kan winnen, weten we zondag omstreeks half vier.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *