Ondanks een nieuwe overwinning van WK-leider Fernando Alonso in de Grand Prix van Engeland, liet Michael Schumacher weten dat het kampioenschap nog niet afgelopen is. De Renault-coureur heeft 23 punten op de Duitser, die een zege in Canada broodnodig heeft om zijn titelkansen in leven te houden.
Schumacher is alvast optimistisch gestemd voor de race in Montreal: “We hebben alle reden om optimistisch te zijn, tot dusver voldoet onze auto aan al onze verwachtingen en we hebben ons constant verbeterd. Ik zie geen enkele reden waarom we het hier niet goed zouden doen.  “
Voorspellingen durft de Ferrari-coureur niet te doen, maar hij houdt wel van een uitdaging: “Ik wil geen voorspelling doen. Het voeren van dit soort gevechten en het aangaan van dit soort uitdagingen zit in mijn bloed. Natuurlijk kun je niet altijd winnen, maar er is niks mooiers dan een goed gevecht.  “
Michael Schumacher kwam vorig jaar als tweede over de eindstreep in Montreal, Kimi Raikkonen won de race.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!