Dit weekend zien we een nieuwe helm in Canada. Jarno Trulli zal zijn gebruikelijke chroom-versie inruilen voor een roze. Niet meteen een voor de hand liggende keuze voor de toeschouwers, maar wel voor de Italiaan zelf. Al sinds hun kinderjaren zijn Jarno Trulli en wielrenner Danilo di Luca bevriend met elkaar. Beiden zijn geboren en opgegroeid in de Italiaanse stad Pescara, aldus de Italiaanse sportkrant la Gazetta dello Sport.

Danilo di Luca won enkele weken geleden de Giro d’Italia en ter ere van die overwinning heeft Trulli zijn helm roze geverft, naar de roze leiderstrui van de wielerronde. Danilo en ik kennen elkaar al heel erg lang en zijn uitstekende vrienden, zegt Trulli. Ik heb hem al laten weten dat hij altijd naar een Formule 1-race mag komen kijken. Misschien kan ik zelfs een testritje voor hem regelen in een Formule 1-wagen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter