Ralf Schumacherzit duidelijk in een mindere periode: De resultaten vallen (weeral) tegen, zijn prestaties lijken geen hoge ogen te gooien en er is het gerucht dat hij na de volgende twee races misschien aan de Toyota deur wordt gezet.

Ik kan niet tevreden zijn met de resultaten die we dit seizoen behaald hebben maar ik ben nog niet gefrustreerd. Soms kom je in de motorsport periodes tegen die moeilijk zijn, dat is Formule 1. Je moet gewoon doorzetten.

Toyota baas John Howett, die Ralf al lang verdedigt, ontkende de geruchten over een mogelijke vervanging niet echt. Toch is er volgens de Duitser minder aan de hand dan de media laten uitschijnen.

Je moet weten dat niet alles wat je leest ook echt waar is. Momenteel focussen we ons om goede resultaten te behalen. Niemand is dit seizoen al echt goed geweest, niet ik, niet het team. Daar concentreren we ons nu op, voor de rest is er niets besproken.

Tijdens de persconferentie kreeg Ralf ook een vraag voorgeschoteld of hij de strijd tegen zijn broer mist.
Niet echt want ik denk niet dat ik de laatste vier of vijf jaar tegen hem heb gestreden. Alleen de etentjes zijn wat eenzamer, maar hij zal dit weekend hier zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter