Als we nieuwkomer Nelson Piquet mogen geloven zal het niet zijn doel zijn om Alonso te kloppen.
Zowel dit jaar als verleden jaar kreeg Fernando Alonso een rookie als teammaat en iedereen weet ook hoe het hem verleden is vergaan bij het Mc Laren Mercedes team.

Piquet Jr. Laat weten dat de situatie niet hetzelfde is maar vergelijkt het eerder met Kovolainen en Fisichella, Heiki stond onder druk om Fisichella te verslaan, Fisi kreeg wel een geduchte tegenstander naast hem die hem regelmatig wist te kloppen.

Nelson Piquet: Fernando Alonso is niet een teammaat die ik moet verslaan, dus dat geeft ook minder druk dan bij Kovolainen verleden jaar die het moest opnemen tegen teammaat die naar het einde van zijn carrière loopt.
Flavio wou hem speciaal om Fisichella te verslaan omdat hij dacht dat Heikki veel beter was dan hem, en dat is hij ook, maar het loopt niet altijd zoals je verwacht.

Als ik probeer te vechten, te pushen , of voor hem probeer te komen in het kampioenschap zal ik sowieso verliezen en dan zet ik hem op tegen mij en zou ik het helemaal te gek maken hier.

Piquet Jr. Legt de schuld van het falen van Alonso bij teambaas Ron Dennis.

Fernando had verleden jaar een gekke teambaas die gekke beslissingen nam, hier hebben we tenminste een meer geregelde persoon. : Aldus Piquet
Als je tussen de regels leest kun je ook wel verstaan wie de nummer 1 is binnen het Renault team, een goed verstaander heeft maar een half oor nodig.
Zo te zien zal ook dit jaar aardig wat met modder gegooid worden, maar dat het Formule 1 dan ook een stuk kleurrijker natuurlijk.

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *