Technisch directeur van Renault, Bob Bell spreekt vol lof over Heikki Kovalainen. De Fin kende een moeilijke seizoensstart, maar is gegroeid en presteert steeds beter. Hij heeft op dit moment zelfs twee punten meer dan zijn ervaren teamgenoot Giancarao Fisichella.

Heikki wordt alsmaar beter. zei Bell. Hij gaat steeds sneller en sneller, naarmate we de prestaties van de auto hebben weten te verbeteren, heeft hij laten zien dat hij uit het juiste hout gesneden. Ik verwacht dat hij steeds sterker en sterker zal worden en dat hij meer zelfvertrouwen krijgt, Heikki is een echte racewinnaar. 

Hoofdingenieur Pat Symonds vertelde dat Kovalainen nu veel meer vertrouwen heeft: Heikki heeft nu veel meer vertrouwen. Hij is nu veel constanter dan in het begin van het seizoen en presteert beter. Fisichella doet het ook goed, erg solide. Maar het vertrouwen is momenteel groter bij Heikki.

De Renault maakt komend weekend tijdens de Grand Prix van Italië zijn rijdersbezetting voor 2008 wellicht bekend, met de lovende woorden van het team lijkt het er sterk op dat Kovalainen ook volgend jaar racecoureur bij de Franse renstal zal zijn.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *