Renault-president Alain Dassas heeft bevestigd dat zijn team in gesprek is met Kimi Raikkonen voor volgend seizoen. De McLaren-coureur staat in de belangstelling van het Franse team om Fernando te Alonso te gaan vervangen die volgend jaar voor het huidige team van de Fin zal gaan rijden.
Het is geen geheim dat we in gesprek zijn met Kimi Raikkonen. aldus Dassas. Hij is onze favoriet. Het zou geweldig zijn om met hem tot een overeenkomst te komen, dan hebben we een van de beste jonge coureurs van het moment binnengehaald.
Heikki Kovalainen, testcoureur van het team is ook in beeld voor een stoeltje in 2007, maar dat vindt Dassas een risico: Je neemt een risico wanneer je een coureur zonder ervaring in de wagen zet. Tegenwoordig moet je in de F1 snel resultaten boeken, en dat kan moeilijk zijn voor een debutant.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!