Kimi Raikkonen gaat met vertrouwen de Grand Prix van Duitsland tegemoet. De McLaren-coureur vindt dat zijn wagen de laatste races veel beter is gaan presteren en hoopt in de thuisrace van motorleverancier Mercedes-Benz een goed resultaat neer te zetten.

Onze wagen is de afgelopen races duidelijk steeds beter geworden. aldus de Fin. Bovendien blijven we de MP4-21 verder ontwikkelen, zo kenden we vorige week nog een productieve test in Jerez. Hopelijk zijn we in Duitsland in staat om het maximale uit de wagen te halen. 

In Frankrijk haalden we niet het resultaat waarop we hadden gehoopt. Ik hoop dat we in Duitsland wel een goede race kunnen rijden en een mooi resultaat kunnen neerzetten voor alle werknemers en fans van Mercedes-Benz op de tribunes

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *