Felipe Massa heeft één doel voor ogen komend weekend, de Ferrari-coureur wil op de Hockenheimring voor Fernando Alonso finishen. Teamgenoot Michael Schumacher is immers in strijd voor de titel met de WK-leider en de Braziliaan zegt dat hijzijn uiterste best zal doen om hem daarbij te helpen: Mijn hulp is belangrijk want we moeten proberen om zoveel mogelijk punten weg te halen bij Renault.

Ik zal mijn uiterste best doen. Ik kan zelf niet meer vechten voor de titel, maar ik kan mijn team helpen om beide titels te behalen. Zij willen natuurlijk ook winnen en zullen tot het uiterste gaan om beide titels te winnen. Maar wij zijn ook een goed team en willen die titels.

Felipe Massa staat vijfde in het rijderskampioenschap met 42 punten, vier punten minder dan Giancarlo Fisichella die derde staat.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!