Kimi Räikkönen zegt dat het vertrek van Juan Pablo Montoya hem niets kan schelen. Enkele nieuwsgierige journalisten wilden weten hoe de 26-jarige Fin tegenover het vertrek van de Colombiaan stond. Räikkönen domineert zijn nieuwe teamgenoot, wat dit weekend weeral is duidelijk was geworden; Räikkönen startte op polepositie en finishte als derde terwijl Pedro de la Rosa negende vertrok en al na twee ronden in de grindbak stond.

Daar geef ik niet echt om, verteld Räikkönen aan de Amerikaanse sportzender ESPNHet heeft niets met mij te maken, dus waarom zou ik mijn tijd verspillen en daaraan denken ? Zo gaat het nu eenmaal in de Formule 1, mensen komen en gaan. Dat is normaal hier, het kan op korte tijd enorm veranderen.

Het is moeilijk om te zeggen wat nu de beste en de slechtste momenten waren. We hadden enkele goede en enkele slechte periodes. Dat is racen. Maar dat behoort nu tot het verleden en ik moet me er geen zorgen meer over maken, of maar zelfs aan denken. Of Räikkönen het vertrek van Montoya zag aankomen ? Ik weet het niet. Vraag het aan hem, het zijn mijn zaken niet.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter