Hier en daar nemen enkele sites een bericht over dat in twee Britse kranten staat te lezen. Het gaat over een mogelijk vertrek van Lewis Hamilton naar Ferrari omdat Lewis kwaad zou zijn over de team orders van afgelopen zondag.

Hier vallen twee dingen over te zeggen: Hamilton heeft zijn zitje, en in feite zijn hele carrière in de autosport, te danken aan McLaren dat miljoenen in de jongeman investeerde. Hamilton is dus een investering die McLaren graag wil beschermen, de Brit ligt dan ook tot 2011 onder contract bij het team.

De voorgestelde salarisverhoging, van 372.000 Euro naar 30 miljoen Euro is te gek voor woorden. Hamilton heeft mooie dingen laten zien maar voorlopig nog niets dat een vertienvoudiging van zijn salaris zou rechtvaardigen, uiteindelijk heeft Hamilton slechts vijf F1 races op zijn actief.

De beste plaats voor dit soort bericht is in de papiermand, naast vriendjes als: “Schumacher neemt Toro Rosso over.” Maar zoals een Engels spreekwoord zegt: “If it smells, it sells.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter