In de paddock verscheen vandaag het bericht dat Christian Klien volgend seizoen niet meer in een Formule 1-wagen zal zitten, maar ergens rondrijdt in de Verenigde Staten. In de krant van de paddock, Red Bulletin, wordt de 23-jarige Oostenrijker voor volgend jaar in een Amerikaanse raceklasse gesignaleerd. Klien reageerde intussen al aan de Duitse televisiezender Premiere :Ik was vrij verrast toen ik het vanmorgen las. Ik zal Christian (Horner, zijn teambaas) vragen hoe ze aan dat nieuws komen. Mijn doel voor volgend jaar is de Formule 1, en dat kan ik enkel behalen met goede resultaten. Hopelijk kan ik mijn carrière bij Red Bull ook in 2007 verderzetten.

Of Klien, op de intussen Montoya-manier gedoopte zin, ook geïnteresseerd zou zijn in een zitje in de NASCAR ? Nee, niet echt. Ik richt me voor de volle 100 percent op de Formule 1.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *