Het is nog altijd niet zeker of het F1-circus volgend jaar opnieuw neerstrijkt in Indianapolis. De onderhandelingen tussen het circuit en Bernie Ecclestone zijn nog aan de gang, maar de verwachtingen zijn wel dat er een akkoord uit de bus zal komen.

Circuit-eigenaar Joie Chitwood maakte in de krant Indianapolis Star bekend dat promotor Tony George en Ecclestone veelvuldig communiceren. Maar dat heeft ook een nadeel: Hoe langer dat blijft duren, hoe moeilijker het voor ons wordt om onze klanten te informeren.

Hiermee verwijst hij vooral naar de onzekerheid over de datum van de Grote Prijs. Het kan nog 17 of 24 juli worden, en in feite is het zelfs niet zeker dat het één van die twee datums wordt. Zolang hier geen zekerheid over bestaat, kan de organisatie niet beginnen met de ticketverkoop.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter