FIA-voorzitter Max Mosley heeft er geen vertrouwen in dat alle elf ingeschreven Formule 1 teams ook het einde van 2008 zullen halen. Super Aguri heeft met ernstige financiële problemen te kampen en het is onzeker of het Japanse team een volledig seizoen zal kunnen meedraaien.

Mosley verwacht wel dat Super Aguri aan de start zal verschijnen in Melbourne: Ik durf er mijn leven niet op te verwedden. Ik denk wel dat ze er bij zullen zijn. Ik ben er echter helemaal niet zeker van of we het seizoen met elf teams zullen beëindigen.

Super Aguri presenteert zijn nieuwe bolide op 19 februari op het Circuit de Catalunya in Barcelona. Mogelijk wordt daar meer bekend gemaakt over de toekomst van het Japanse team.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!