FIA- president Max Mosley is een tevreden man. Na drie Grand Prix’ in het jonge seizoen gaan drie coureurs (Fernando Alonso, Lewis Hamilton en Lewis Hamilton) aan de leiding in het kampioenschap. De Brit hoopt dan ook dat de titelstrijd spannend blijft tot tot de laatste Grand Prix, die van Brazilië.

Ik vind dit een prachtige opening van het seizoen. zei Mosley tegenover Autosport.com. Ik denk dat we gelukkig mogen zijn dat McLaren en Ferrari zo dicht bij elkaar zitten, en dat BMW-Sauber daar niet ver achter ligt. Daarnaast laten de andere teams ook mooie dingen zien. Uiteraard is de komst van nieuwe rijders, zoals Lewis Hamilton, ook erg positief.
Dat er na drie races drie coureurs aan de leiding gaan in het kampioenschap is fantastisch. Ik hoop nu niet dat één van de teams een groot gat weet te slaan met de rest. Het maakt mij niet uit wie er wint, als het maar in de laatste race wordt beslist.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!