Volgens de Duitse pers staat Mercedes op het punt om hun aandeel in het McLaren team te verhogen van veertig naar ergens tussen de zeventig en de tachtig procent. De Duitse autogigant zou zo eigenaar van het team worden. Mocht de overname een feit zijn zou Norbert Haug Ron Dennis als hoofd van het team vervangen.

Mercedes zou ontevreden zijn over de resultaten die het team boekt en dan vooral dat het al van 1999 geleden is dat McLaren nog eens een titel behaalde. Nochtans zorgen de Duitsers voor één van de grootste budgets in de paddock.

Ook het feit dat BMW Sauber heeft opgekocht zou voor gesprekstof hebben gezorgd binnen de Daimler Chrysler groep. Een woordvoerder van de groep zei dat een overname mogelijk is, maar dat er nog niets beslist is. Roddelkrant Bild spreekt dat tegen en zegt dat de overname binnenkort zal worden aangekondigd.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *