Zaterdag 19 augustus 2006 zal de Chinees-Nederlandse coureur Ho-Pin Tung bij GPworld een meet & greet houden. Ho-Pin (23) zal vanaf 13.00 uur op het van Coothplein in Breda aanwezig zijn om handtekeningen uit te delen, op de foto te gaan of een praatje met zijn fans te maken. Behalve dat de coureur voor een spectaculaire verrassing zal zorgen, ontvangen de eerste 200 fans ook nog eens gratis het officiële 2006 Ho-Pin Tung sponsor T-shirt persoonlijk door Ho-Pin overhandigd.

De voormalig Formule BMW Asië kampioen komt dit jaar uit voor het Belgische JB Motorsport team in de Duitse Formule 3 Cup en hoopt de eerste Chinese Formule 1 coureur in de geschiedenis te worden. Stap voor stap komt zijn doel dichterbij, maar eerst heeft Ho-Pin zijn zinnen gezet op de Duitse F3-titel, gevolgd door een overstap naar de GP2-klasse. Ho Pin: “Ik heb met mijn test bij Williams BMW aan de Formule 1 geroken en dat is en blijft mijn ultieme doel.”

Dat Tung, wiens ouders in Velp een Chinees restaurant drijven, geen onbekende is voor de autosportfans komt omdat veel mensen de jonge coureur kennen van het voorprogramma van de Formule 1 op de Nederlandse televisie. Daarnaast hebben zijn optredens met de Williams F1 wagen en zijn jacht naar de F3 titel voor de nodige populariteit gezorgd. Voor wie deze ambitieuze coureur willen ontmoeten en een T-shirt willen ontvangen kunnen dus op zaterdag 19 augustus vanaf 13.00 uur naar de Formule 1 winkel in Breda komen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *