Teambaas van McLaren, Ron Dennis is opgelucht dat het onderzoek van de FIA heeft uitgewezen dat zijn team niets verkeerd heeft gedaan tijdens de Grand Prix van Monaco. Het Britse team, dat in het Prinsdom de dubbel behaalde, was oppermachtig en werd later door de FIA beschuldigd van teamorders. Het onderzoek van de FIA kwam gisteren tot het besluit dat McLaren niets gedaan heeft wat zou omschreven kunnen worden als het beïnvloeden van de race.

In een verklaring liet teambaas Ron Dennis weten: Het hele team was erg teleurgesteld dat de geweldige één-twee van Fernando en Lewis en de 150e overwinning van McLaren tijdelijk in twijfel werd getrokken.

Het onderzoek van de FIA naar de beschuldigingen van de afgelopen dagen heeft echter alle twijfel verworpen over de handelswijze van het team in Monaco. Het team, Fernando en Lewis, die momenteel bovenaan staan in beide wereldkampioenschappen kunnen zich nu volledig concentreren op de Grand Prix van Canada.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!