McLaren heeft geen enkele haast om een tweede rijder aan te stellen. Dat heeft Ron Dennis gezegd. Volgens de McLaren-teambaas komen er enkele rijders in aanmerking voor het tweede racestoeltje.

Wie de nieuwe teamgenoot van Lewis Hamilton zal worden is nog lang niet bekend, maar Heikki Kovalainen en Pedro de la Rosa worden momenteel genoemd als de belangrijkste kandidaten.

We hebben nog geen beslissing genomen en we hebben er ook geen haast mee. zei Dennis in een interview met de Colombiaanse krant El Tempo. De krant suggereert dat de La Rosa de grootste kanshebber is om Alonso te vervangen, waarop Dennis antwoordde: Misschien, er zijn veel opties, maar namen noem ik niet. Alles wat ik nu kan zeggen is dat we geen haast hebben. Hamilton test volgende week in Jerez en zodra we besloten hebben wie zijn teamgenoot zal worden, zullen we ook hem laten testen.

Tot slot ging de 60- jarige Brit in op de geruchten dat hij heeft overwogen om na 2007 te stoppen: De Formule 1 is een wereld die veel concentratie en inzet vereist. Ik moet toegeven dat ik erover gedacht heb om aan het eind van 2007 te stoppen. Ik ben echter niet een persoon die de handdoek gooit zodra er weerstand komt.