CitiFinancial Racing heeft laten weten dat het Marc Goossens zal sponsoren tijdens de volgende NASCAR NEXTEL cup race op Watkins Glen. De F1 co-commentator van Sporza zal proberen om zich met de Robert Yates Racing CitiFinancial Ford Fusion Nummer 90 te kwalificeren voor de race op zondag.

Eerder dit jaar maakte Marc zijn debuut in de NASCAR Busch Series op de Autodromo Hermanos Rodrigues. Hij startte toen als zesde en eindigde als negende voor CitiFinancial Racing.

Marc heeft goed werk voor ons geleverd in Mexico. We denken dat hij veel inzicht aan ons baanprogramma toevoegt. Hij heeft vorige week met ons getest op VIR om zich voor te bereiden op de race en dat deed hij zeer goed. We hebben hoge verwachtingen voor al onze teams dit weekend. Zei Doug Yates.

Ik ben al op Watkins Glen geweest met de Grand Am Series en ik kijk er naar uit om terug te keren naar een circuit waar ik ervaring op heb, Zei Goossens. Hopelijk kan die ervaring ons helpen om CitiFinancial Racing een geweldige finish te bezorgen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *