Image Hosted by ImageShack.us Op 5 augustus is het zover; dan kennen we de nieuwe wereldkampioen indoorkarten. Het Belgische team bestaat uit zes coureurs, stuk voor stuk rijden ze mee aan de top van de Belgische Indoorkampioenschappen. Echter, naar een wereldkampioenschap gaan, dat gehouden wordt in de Amerikaanse stad Phoenix (Arizona), is niet goedkoop. Daarom worden er enkele benefietevenementen georganiseerd, om het Belgische team te steunen.

Één van die evenementen is een benefietrace. In samenwerking met 4EverKarting en JPR Belgium organiseert het team een drie uur endurance race. Deze wordt gehouden op zondag 20 mei in de indoorkarting van Sint-Niklaas. Om 13u45 wordt er verzameld, er wordt een kwartier een kwalificatiesessie gehouden, met meteen nadien de start van de race. Zowel de ervaren karter als de leek zijn welkom, er wordt gereden in teams van twee tot vier coureurs. Meer informatie of inschrijvingen kan je vinden op de website van 4Ever Karting. Doe mee en steun Mathias Grooten (Belgisch vice-kampioen ‘Masters’ 2006), Robin Borremans (Belgisch kampioen ‘Heavy’s 2006), Bart van de Vel, Marc Viskens, Dave Singelee (tiende op het WK in 2006) en Daan Vanhamme (uw reporter).

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter