Vijay Mallya heeft de nieuwe naam van het Spyker F1 team voorgesteld. Het team wordt omgedoopt tot Force India F1. De naamsverandering moet nog wel worden goedgekeurd door de FIA en de andere teams (waarvan sommige niet echt geneigd zullen zijn om toegefelijk te zijn *kuch*klantenteams*kuch*)

Ons logo is ook al klaar, dat zal de kleuren van de Indiase vlag hebben. De kleuren van onze wagen zullen natuurlijk afhangen van onze sponsors omdat zij graag een wagen willen zien in hun kleur. Zei Mallya.

Het is de vierde naam voor het team op vier jaar tijd. In november zal Force India F1 (klinkt toch dom, nietwaar?) Ralf Schumacher, Jarno Trulli, Tonio Liuzzi en Sakon Yamamoto laten testen. Wat Trulli in dat rijtje komt doen is momenteel niet duidelijk aangezien de Italiaan nog een contract heeft bij Toyota.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter