Giancarlo Fisichella heeft aan Speedtv verteld dat het lange wachten op een beslissing van Renault hem stilaan frustreert. De rijdersmarkt ligt stil tot er meer duidelijkheid is over de toekomst van Fernando Alonso.

Het is niet gemakkelijk. Het is zeer frustrerend om te moeten wachten op een antwoord van Fernando en Renault. Het is niet gemakkelijk op het einde van het seizoen want dan zijn er niet veel zitjes meer open. Ik heb hier drie jaar lang mijn best gedaan en goed werk geleverd. We hebben twee kampioenschappen gewonnen.

Zelfs dit jaar hebben Heikki en ik goed werk geleverd, zeker gezien het gebrek aan snelheid. We liggen momenteel derde in het kampioenschap en het zou mentaal leuk zijn om bevestigd te worden.

Er zijn niet veel opties meer open, maar er zijn er nog een paar.

Momenteel gaat het gerucht dat Alonso terug naar Renault zou trekken, terwijl Kovalainen naar McLaren trekt. Ofwel zou Fisichella blijven, ofwel krijgt Nelson Piquet Jr. een kans.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter