Lewis Hamilton heeft geen idee wie volgend jaar zijn teamgenoot wordt maar toch heeft de Brit een tipje van de sluier van de rijdersmarkt gelicht. Hamilton noemde tijdens het Stars & Cars evenement van Mercedes zijn drie favorieten: Adrian Sutil, Nico Rosberg en Heikki Kovalainen.

Het zijn allemaal fantastische rijders. Ik ken hen allemaal heel goed maar ik heb gehoord dat ze allemaal al onder contract liggen voor volgend jaar, het is dus moeilijk om iets te voorspellen.

Van twee daarvan wisten we al langer dat ze volgend jaar opnieuw op de grid zouden verschijnen: Sutil en Rosberg, maar van Kovalainen was nog niets bekend. De Fin leek na z’n eerste GP op weg naar de deur maar verbeterde constant. In Japan pakte hij zelfs het enige podium van Renault dit jaar.

Eén ding staat volgens Hamilton vast, de opvolger van Alonso moet een teamspeler zijn.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter