Mark Webber en Nico Rosberg kunnen dit weekend genieten van een krachtigere motor. Cosworth heeft namelijk een nieuwe upgrade klaar, de Series 6 V8 motor.

“Na een succesvolle test op de dyno en de baan heeft Cosworth de motor vrijgemaakt voor het Williams F1 team.” Zei Simon Corbyn van Cosworth.

Williams kan dit weekend ook rekenen op een nieuw a�rodynamisch pakket met onderandere nieuwe voor- en achtervleugels. Mark Webber hoopt alvast meer snelheid uit de wagen te krijgen om zo het debacle van Indianapolis te vergeten.

“We hebben een paar nieuwe onderdelen om het gat met de concurrentie te dichten, maar iedereen gebruikt de GP van Frankrijk als een plek om nieuwe onderdelen in te zetten. We moeten er dus voor zorgen dat we grotere stappen zetten.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *