Als het van Heikki Kovalainen afhangt zien we volgend jaar het duo Kovalainen-Fisichella aan de start van een Grand Prix voor Renault. De testrijder van het Franse team staat in ieder geval te popelen om volgend jaar het vrijkomende racestoeltje van Ferando Alonso over te nemen.

De Fin heeft in ieder geval veel vertrouwen: “Ik heb al andere aanbiedingen van teams gekregen maar nog geen concrete. Ik rij nu al vier jaar voor Renault en ik ga voor een lange en stabiele samenwerking. Ik denk wel dat ik in 2007 een grote kans maak om te gaan racen bij dit team.  “

Mocht het toch na afzienbare tijd niet lukken om een racestoeltje te bemachtigen binnen de F1, dan ziet Kovalainen nog andere mogelijkheden: “Ik denk ook aan een andere klasse van de autosport, vb. het WRC rally kampioenschap lijkt me fantastisch om te rijden. Ik volg het steeds met veel interesse, als ik geen stoeltje kan bemachtigen binnen de F1 lijkt dat me een goed alternatief.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!