Als Formule 1 team of als piloot is ieder nieuw circuit een uitdaging, het is zowel spannend als uitdagend, iedere piloot en team moeten van nul starten om gegevens binnen te halen.
Raikkonen liet in Spa Francorchamps al verstaan dat Ferrari het niet gemakkelijk zal krijgen op het Fuji Speedway circuit, maar op Donderdag had de Fin al wat meer vertrouwen.
>
Kimi Raikkonen: Ik heb de omloop enkel nog maar gezien in de kranten en ik las ook dat onze wagen meer moeite zal hebben hier, maar ons team heeft hard gewerkt dus denk ik wel dat we hier competitief kunnen zijn.
Het is moeilijk te zeggen wie hier het voordeel zal hebben, we weten dat McLaren hier sterk zal zijn, maar dat weten zij van ons ook.

Veel van de piloten weten echter al voor ze een stap op het circuit gezet hebben hoe het ongeveer is, dankzij de rij simulators en de Playstations.
Zowel McLaren als Ferrari zijn in het bezit van een simulator.
De Iceman denkt er anders over, Kimi wil het liever op de traditionele manier doen, met andere woorden geen simulator gewoon alles verkennen op de vrije trainingen.

Kimi Raikkonen: Ik hou niet van die simulators en ik heb nooit een Playstation of simulator gebruikt en ik denk ook niet dat mijn prestaties eronder geleden hebben.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter