Nico Rosberg droomt ervan om tegen zijn vader en Formule 1 kampioen Keke te racen, al wil de International Man of Mystery het wel zeer interessant maken. Een F1 race en een kart race, puh, ijsracen ja!

Ik zou het echt graag doen voor hij te oud wordt, dus moeten we opschieten! Tien jaar geleden deed hij mee met de Arctic Rally in Lapland, ik wil echt eens tegen hem racen. Hij denkt dat hij me kan verslaan in ijsracen maar ik heb het een paar jaar eerder geprobeerd en ik denk dat ik er vrij goed in ben.

De twee hebben er vroeger al een kartrace opzitten, al verliep die niet echt zoals Nico had verwacht.

Hij was mijn held dus ik deed mijn rondjes en dan was het zijn beurt. Ik had verwacht dat hij op z’n minst een seconde sneller zou zijn maar ik kon hem perfect volgen. Wat een teleurstelling! Ik heb nog nooit iemand zo zien knoeien in een kart, het was een ramp!

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter