David Coulthard heeft in Monaco zijn eerste podium sinds 2003 te pakken, en het is de eerste voor Red Bull Racing. Het team dat bekend staat om zijn show naast de baan, vooral dan uitgerekend in Monaco, zal nog lang in de nacht doorfeesten. Hoogtepunt van de avond wordt ongetwijfeld teambaas Christian Horner.

F1 Red Bull De Engelsman nam de belofte af om naakt in het zwembad te springen als zijn team hier in Monaco hun eerste podium zou behalen. Dat is nu ook gebeurd, ten nadele van Horner.

Een dolblije teambaas zei achteraf : “Ik maakte een domme opmerking de voorbije dagen … en het ziet er naar uit dat ik dat dan ook zal moeten doen. Na enkele drankjes dan wel he (lacht).

Hopelijk blijft het niet bij dit ene podium en komen er nog enkele, en liefst zo snel mogelijk.”

Vorig seizoen beloofde Coulthard nog zijn broek te laten zakken op het podium als hij het team hun eerste podium bezorgde, dat was eveneens in Monaco. Hij strandde toen op een vierde plaats.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter