… Narain Karthikeyan? Karthikeyan was de eerste Indische F1-piloot en reed vorig seizoen bij Jordan, het huidige Midland. Hij legde een degelijk parcours af dat werd beloond met een plaatsje als tweede testrijder van Williams.

Maar nu het aangekondigd is dat eerste testrijder Alexander Wurz vanaf volgend jaar voor het team zal racen, zijn alle ogen op Karthikeyan gericht om ook een stapje hogerop te zetten en dus de eerste testrijder te worden. Daar weet de Indiër zelf echter nog niets van. Hij hoopt er wel op, maar zei: Niemand heeft me gecontacteerd. Ik weet er niets over.

Momenteel houdt Karthikeyan zich ook bezig met het op poten zetten van een Indisch autosportkampioenschap om de getalenteerde jeugd in zijn land te helpen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *