Nick Heidfeld behaalde in Hongarije de eerste podiumplaats voor zijn team BMW-Sauber, een resultaat dat de Duitser maar al te graag wil evenaren in Turkije, een race die Heidfeld hekelt vanwege de verkeerschaos.

De Turkse Grand Prix herinnert mij het eerst aan de enorme verkeerschaos waarmee je te maken krijgt als je vanuit de stad naar het circuit wil rijden of omgekeerd. aldus Heidfeld. Vorig jaar huurde ik een mobilhome om op het circuit te slapen, al is de stad prachtig met veel bezienswaardigheden.
Op het nieuwe circuit heb je veel inhaalmogelijkheden, wat positief is. Het heeft een erg lang recht stuk en een snelle, moeilijke bocht met vele apexen. Dat is bocht acht, waar ik erg naar uitkijk. vervolgt de Duitser. Van langzame tot snelle bochten, Istanbul heeft het allemaal.
Mijn derde plaats in Hongarije was een prachtig resultaat voor ons jonge team en ik hoop dat we ook in Istanbul een goed resultaat kunnen behalen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *