Mercedes Motorsport-baas Norbert Haug ontkent de geruchten dat Fernando Alonso op het einde van het huidige seizoen McLaren zou verlaten. Volgens de Britse krant The Times kreeg Alonso van teambaas Ron Dennis te horen dat hij na dit seizoen mag vertrekken bij de Britse renstal. Haug ontkent nu al deze geruchten, maar geeft wel toe dat de relatie tussen Alonso en Hamilton op dit moment in een dieptepunt zit.

We hebben een geldig contract met Alonso. zei Haug aan de Duitse krant Stuttgarter Nachrichten . De vraag of Fernando ons aan het einde van dit seizoen verlaat is dan ook niet aan de orde. Hij heeft een geldig contract, dus waarom moeten we daarover speculeren? Volgens de

Dat alle geruchten over Alonso, Hamilton en Mclaren zich rond deze tijd afspelen is te wijten aan de zomerstop zegt de Duitser: We hebben een zomerstop van drie weken, maar de media vindt het noodzakelijk om in deze drie weken toch iets te schrijven. Dit onderwerp behoort tot de gebruikelijke zomerroddels, ik ken dit maar al te goed en door deze reden blijf ik heel kalm.

Haug gaf toe dat Alonso, Hamilton en Ron Dennis nog voor de Turkse Grand Prix met elkaar rond de tafel zullen zitten om het één en ander uit te praten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!