Afgelopen weekend zegevierde Lewis Hamilton in het GP2-kampioenschap en werd door de zege ook leider. De Brit zet sterke prestaties neer en McLaren-teambaas Ron Dennis is er dan ook van overtuigd dat hij volgend jaar in de F1 zal rijden, voor welk team hij zal uitkomen weet hij niet.
“Na de GP2 zullen we hem naar het volgende niveau begeleiden. Of hij volgend jaar in de F1 rijdt? ik denk van wel. “ aldus Dennis aan The Times “Voor welk team hij zal uitkomen weet ik niet.  “
Veel zal afhangen van de beslissing van Kimi Raikkonen, als de Fin McLaren verlaat zou het best kunnen dat Hamilton daar zijn debuut maakt in de F1. Montoya lijkt immers niet meer gewenst te zijn om de teamgenoot van Alonso te worden in 2007. “Het is zeker niet onmogelijk dat hij voor ons zal rijden, hij is ��n van de opties. Ik weet nog niet welke coureurs er bij ons blijven en weg zullen gaan. Het is nu nog te vroeg om beslissingen te nemen, maar lang zal dat niet meer duren.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!