Volgende week staat de Grand Prix van Groot-Brittanni� op het programma. Meteen een thuisrace voor Honda-coureur Jenson Button. In een zege gelooft de 26-jarige Brit alvast niet want de verwachte goede resultaten voor het seizoen begon, blijven tijdens de GP’s uit voor het team.

Tijdens de Grand Prix Van Monaco reed De Brit een anonieme race in het middenveld, teamgenoot Rubens Barrichello scoorde een vierde plaats maar daarmee zijn de problemen zeker niet opgelost zegt Button: ” We laten ons door de vierde plaats van Barrichello niet voor de gek houden. We weten dat we nog veel aan de auto moeten verbeteren.  “

“De auto is momenteel niet snel genoeg om de strijd met de topteams aan te gaan. Deze week zal Honda in Barcelona in actie komen om de problemen aan de auto proberen op te lossen. Ik denk niet dat deze test alle problemen zal oplossen.  “ vervolgt de Honda-coureur. Op een thuiszege hoeven de fans van Button niet te rekenen: “We zullen niet in staat zijn Ferrari, Renault of McLaren te bedreigen. Een vierde plaats is het hoogst haalbare.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!