Nu de transfercarrousel eindelijk op gang aan het komen is lijkt er goed nieuws op weg te zijn naar Heikki Kovalainen. De Finse testpiloot van Renault lijkt volgend jaar een promotie te krijgen naar een race zitje, die theorie komt er nadat Flavio Briatore een vraag kreeg over Kimi Raikkonen.

Hij zou een interessante rijder voor ons zijn, maar de Formule 1 draait niet enkel om de supersterren. Er zijn ook jonge talenten die we moeten tonen voor ze er te oud voor worden. Ik denk dan bijvoorbeeld aan onze vijfentwintig jarige testpiloot Kovalainen.

In Boedapest gonst het altijd van de geruchten en dit keer is het Mark Webber die de karavaan aanvoert. Hij zou namelijk een deal met Red Bull hebben gesloten. Ondertussen blijft er grote onduidelijkheid bestaan over de toekomst van Michael Schumacher.

Als ik naar de bewolkte hemel van Boedapest kijk, dan zie ik dat Michael beslist heeft om te stoppen. Ik zie Raikkonen en Massa bij Ferrari in 2007. Zei Briatore.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *