Volgens Frank Williams is de FIA blijkbaar erg gefocust op de spionagezaak tussen McLaren en Ferrari. Er wordt verwacht dat er op een speciale zitten van de Wereldraad een (definitieve?) oplossing komt voor de thriller die nu al maanden aan de gang is, en dat is volgens de Williams baas geen moment te vroeg.

[De FIA] heeft deze… heksenjacht is misschien wat overdreven, maar ze willen echt wel te weten komen wat er is gebeurd. Ze vinden dit een serieuze zaak en ze nemen het dan ook zeer serieus. Met een cynische glimlach zeg ik dan ook dat ze zich er in vastbijten. Zei Williams tegen Autosport.

Ik ben alleen bang dat we huidige en nieuwe sponsors zullen verliezen als het nog langer duurt. Dit kan ons wat kosten, ik hoop van niet maar het staat wel elke dag in de krant…

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter