De FIA heeft een kort persbericht gepubliceerd dat Super Aguri officieel toegelaten is om deel te nemen aan het seizoen 2006.

Het Super Aguri team had niet op tijd ingeschreven (en betaald) en had dus de unanieme toestemming nodig van de overige 10 teams. Die toestemming had het al, en Super Aguri had zelf al laten weten dat de borgsom van 48 miljoen dollar betaald was.

De FIA heeft nu de inschrijving officieel aanvaard. Super Aguri zal het seizoen aanvangen met aangepaste bolides van Arrows uit 2002.

Het is van 2002 geleden dat er nog elf teams in de Formule 1 reden. Halverwege dat seizoen gaf datzelfde Arrows er de brui aan. De Grote Prijs van Duitsland was de laatste waar Heinz Harald Frentzen en Enrique Bernoldi aan deelnamen. Frentzen kon dat seizoen twee punten scoren.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter