Ferrari komt met een nieuw aerodynamisch-pakket naar Bahrein toe. Dit is niet onverwachts, want vlak na de presentatie van de 2008-wagen kwam er al naar buiten toe dat er enkele grote updates gepland stonden.

De laatste tijd gonsden het van de geruchten dat Ferrari met een revolutionaire neus zou komen, echter bleven veranderingen in de winter, en in de eerste twee races, uit. Zonder harde woorden is nu door het team zelf bevestigd dat het met een nieuwe voorkant naar Bahrein komen.

Ontwerper Aldo Costa van Ferrari: Het plan van dit jaar is dat er door het hele seizoen door nieuwe updates komen. In Bahrein komen zo ook verschillende nieuwe updates op de auto.

Deze week heeft testrijder Marc Gene in het geheim op Vairano getest. De belangrijke veranderingen stonden voor de GP van Australië gepland. Niemand mag tot nu toe zien wat de veranderingen zijn. Teams zouden eventueel een onderdeel kunnen kopiëren, en dan is de voorsprong van één race al verloren, wat het team bij een belangrijke verandering juist graag heeft.