Als Ferrari dit jaar nog de wereldtitel op zijn naam wil schrijven, dan moet het Italiaanse team alle zes resterende races van het seizoen winnen. Dat is de mening van de technisch directeur bij Ferrari, Mario Almondo.

Momenteel staat Ferrari 19 punten achter McLaren in het constructeurskampioenschap, in het rijderskampioenschap staan Kimi Raikkonen en Felipe Massa respectievelijk 20 en 21 achter WK- leider Lewis Hamilton. De situatie ziet er dus zeker niet rooskleurig uit voor het rode team, maar Almondo gelooft in de slaagkansen van het team, maar dan moet wel alles perfect verlopen.

We moeten het goed doen, niet alleen in Turkije, maar ook in alle resterende races van het seizoen. zei Almondo tegenover Autosport.com. Alleen op die manier maken we nog kans op beide wereldtitels. We kunnen van McLaren winnen, maar dan moet alles perfect verlopen.

De F2007 is vanaf het begin van het seizoen eigenlijk overal snel, ook al hadden we op sommige banen wat achterstand. Iedereen is geconcentreerd en wil ook winnen. We hebben vertrouwen in ons kunnen, maar we zijn ons er van bewust dat we een ijzersterke concurrent hebben.

 


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!