Gisteren meldden we al dat BMW-Sauber het contract met Jacques Villeneuve heeft ontbonden en de Canadees dit jaar dus niet meer voor het team zal racen.

Een terugkeer in de Formule 1 is volgens velen heel onwaarschijnlijk, maar zelf houdt hij het toch op één kans op twee. Het is 50-50 tussen F1 en NASCAR, aldus de woordvoerder van Villeneuve.

De woordvoerder voegde toe dat er nog geen enkel contract is getekend, in geen van beide raceklasses, want de wereldkampioen van 1997 zal moeten wachten en kijken wat de beste deal is.

Villeneuve liet ook weten geen commentaar te zullen geven gedurende minstens een week. Financieel hoeft hij zich in ieder geval geen zorgen te maken over zijn werkloosheid, want BMW-Sauber moet hun ex-rijder nog een afkoopsom van 6 miljoen Amerikaanse dollar (een goeie 4,6 miljoen euro).

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *