Er is de laatste tijd heel veel te doen over “de lijst” en meer bepaald wie er daar allemaal op staat. Vlak voor de Ronde van Frankrijk van start ging zorgde “De lijst” voor een enorm aantal lijken die uit de kast vielen waardoor de Ronde compleet onthoofd werd.

Maar wielrenners waren maar het topje van de ijsberg, want er stonden nog namen op “de lijst”. Die werden niet specifiek vrijgegeven, maar er werd vooral naar enkele sporttakken verwezen. Een bekend programma dat de Tour van 2006 behandeld liet zelfs de naam Alonso vallen.

Doping zou volgens de rijders zelf geen probleem mogen vormen in de Formule 1. Ze worden namelijk regelmatig gecontroleerd en sinds dit jaar werden de regels aangepast om in lijn te liggen met het Wereld Anti-Doping Agentschap.

Ralf Schumacher liet weten dat hij dit jaar al gecontroleerd is geweest terwijl Broer Michael en Fernando Alonso denken dat de F1 geen dopingschandaal zal tegenkomen omdat het geen echt nut heeft.

Doping is belangrijk, Zei de Spanjaard. Het is frustrerend. Je weet niet echt hoe de vork in de steel zit en je moet zeker niet alles geloven wat je leest.

Bij ons is de wagen belangrijk. Wij hebben vooral concentratie nodig. Wanneer je 300 kilometer per uur rijdt en je kan je niet meer concentreren dan zit je in de problemen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *