Het slechts bewaarde geheim is dan eindelijk openbaar geworden: Robert Doornbos rijdt in 2007 Champ Car voor Minardi Team USA. Ook Robert’s teamgenoot dit jaar is zojuist voorgesteld aan de pers. De Brit Dan Clarke maakt de line-up van het team van Paul Stoddart bekend.

Uiteraard is Robert opgetogen over de bekendmaking: Ik ben blij in 2007 deel uit te maken van Paul Stoddart’s ambitieuze plannen. Dit team is niet te vergelijken met de Formule 1-renstal, maar ook hier is de echte Minardi-sfeer aanwezig. Dat familiegevoel, die nauwe onderlinge band, daar houd ik van, vertelt de Rotterdammer.

Daarnaast is het team gewoon goed en hebben we samen flink wat progressie geboekt tijdens de tests. Dat ik weer eens een heel seizoen kan racen is alleen maar goed voor mij, ik kijk er naar uit. Hopelijk kan ik races winnen en me mengen in de titelstrijd.

Naast het racen in de Champ Car blijft Robert ook test- en reservecoureur bij Red Bull Racing. Een drukke job, maar ik heb er onwijs veel zin in. Ik denk dat ik heel veel vliegmaatschappijen erg blij ga maken!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter